Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Założyć Facebook'a ?

Ozesek

Założyć Facebook'a ?  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za?o?y? Facebook'a ?

• Tak
      22
    • Nie
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niepotrzebny temat , skąd mamy wiedzieć czy masz założyć czy nie ? to jest indywidualna dezycja każdego, jak nie masz przyjąciół to po co masz zakladac??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Niedługo, będą tematy, 'jaki papier do dupy wybrać - żółty czy niebieski?' .. Beznadzieja. Żeby nie było, że offtop jak nie masz kolegów, to radziłbym nie zamierzać ich szukać w sieci..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wszystkie portale społecznościowe, na których rozwinęła się rasa pokemonów itp. to gówna. Więc facebook to gówno. (Wszystkie to gówno)

Opublikowano

Ja jakoś żyję bez tego dziadostwa.

Chcesz to załóż, aczkolwiek nie polecam.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tak wy nie macie fc więc każdy kto go ma jest pokemonem i nie ma przyjaciół. Tak macie racje że nie macie żadnego portalu społecznościowego, lepiej dla nas.

Top jak masz ochotę aby dzielić się z znajomymi na bieżąco informacjami i zdjęciami to zakładaj, pozatym możesz to usunąć, czyż nie?

Opublikowano

Rób co chccesz, Twoja wola.

Ja nigdy Facebook'a nie miałem i mieć nie będę. Rzygam już nim, wszystko się kręci wokół "fejsa".

Znajomi cały czas pierniczą, że wrzucili coś na facebook'a w TV nic się nie słyszy tylko "znajdź nas na facebook'u" ja pie....e.

Facebook to narzędzie do inwigilacji ludzi i nic więcej. Rób co chcesz, ale swoich danych już z tamtąd nie usuniesz.

Opublikowano

fb to syf , spamują wyciskają kase moim zdaniem takie coś dla starych pań szukających przygód ale każdy ma swoje zdanie lx;

1386958799-U112610.png

Opublikowano

LoL ... Czekam na ankiete Wysrać się czy nie??

Top@ Załóż

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Przemyśl decyzje czy na prawdę jest Ci on potrzebny, jeśli tak to do czego.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Jak nie masz przyjaciół to nie masz co zakładać.Ja osobiście nie mam fejsbuka i jakoś żyję.

Walnij łbem o mur i odetnij klawiaturę. Jak się ma przyjaciół to się ich odwiedza, a nie facebooka zakłada. Poza tym lepiej nie być konformistą i patrzeć z czym tobie się będzie żyło lepiej.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...